De partner voor mensen die hun vermogen graag zien vermeerderen. 

Wij nemen alle tijdrovende en ingewikkelde zaken voor u uit handen en beleggen wereldwijd verspreid in de best presterende fondsen. Dit doen we zowel voor de doorgewinterde belegger die een hoger rendement wil als voor mensen die voor het eerst kennis maken met beleggen. 

Of u nu bijvoorbeeld uw pensioeninleg of lijfrenteverzekering wilt laten renderen of niet tevreden bent over de resultaten van uw huidige vermogensbeheerder, wij staan graag voor u klaar. 

Ons zeer ervaren en deskundige team beheert vermogens van uiteenlopende beleggers. Van erfenissen tot aandelenportefeuilles voor de (klein)kinderen en van familiekapitaal tot bedrijfsbonussen. Ook kunt u met uw bedrijf of organisatie profiteren van onze kennis en kunde. Onze in-house fiscalist kan hiervoor maatwerk bieden.

Bij Vermeer Vermogensbeheer zetten wij uw geld aan het werk. Het is dan ook onze passie om bij te mogen dragen aan een zorgeloze financiële toekomst van onze klanten.  

Heeft u interesse en kunt u meer dan €75.000,- beleggen? Dan maken we graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak met u. 

Maak een afspraak

images/foto/Vermeer_Vermogensbeheer_beleggen_23-k.jpg

Wilt u privé beleggen?

images/foto/vermeer_Vermogensbeheer_20-k.jpg

Wilt u zakelijk beleggen?

images/foto/Vermeer Vermogensbeheer beleggen 12 Kl.jpeg

Wilt u pensioen beleggen?

Vermeer Vermogensbeheer
info@vermeervermogensbeheer.nl 
Stadsring 63
3811 HN Amersfoort

Vermeer Vermogensbeheer
 
is een onderdeel van 

logo AMI