Vermeer Vermogensbeheer beleggen 15 KlU heeft vast eens horen zeggen dat geld op de bank laten staan zonde is. Sommige banken rekenen er zelfs negatieve rente voor. Het kost dan dus geld om geld op een bankrekening te laten staan.

Terwijl beleggen, historisch gezien, een flinke waardevermeerdering op uw vermogen kan realiseren.

Dus als u voorlopig niets met dat spaargeld van plan bent, waarom dan niet beleggen? U kunt er wellicht mooie rendementen mee behalen en met dat extra geld straks leuke dingen doen.

U zit bij Vermeer Vermogensbeheer nergens aan vast. U kunt ieder moment stoppen als u dat zou willen. Daarnaast kunt u ieder moment van de dag de status van uw beleggingen online bekijken. 

Wanneer u een deel van uw geld nodig zou hebben dan kunnen wij dat snel naar u over laten schrijven. 

Belegt u reeds en bent u niet tevreden over uw huidige vermogensbeheerder? U kunt eenvoudig overstappen, waarbij wij u alles uit handen nemen.

Vermeer Vermogensbeheer werkt met de geprezen AMI MT+ beleggingsfilosofie. Een uitgekiende beleggingsstrategie waarbij onnodige risico’s worden vermeden. 

Onder 'werkwijze' op deze site staat uitgelegd welke vervolgstappen er nodig zijn om te kunnen beginnen.

 

 

Vermeer Vermogensbeheer beleggen 5 KlWij begrijpen heel goed dat u als onderdeel van uw organisatie opgeslokt wordt door de dagelijkse beslommeringen. Maar heeft u al eens overwogen om het geld dat u niet direct nodig heeft als werkkapitaal ook aan het werk te zetten?

Terwijl uw organisatie iedere dag de handen uit de mouwen steekt, rendeert uw belegde vermogen dan op de achtergrond mee.

Wij verzorgen alle extra beleggingswerkzaamheden. Zo dat u zich op andere zaken kunt richten.

U kunt zakelijk beleggen met iedere onderneming of organisatie. Zoals NV, BV, maatschap, VOF, stichting, eenmanszaak en vereniging.

Ook staan wij graag klaar voor institutionele beleggers. Stichtingen, verzekeraars, (lagere) overheden en onderwijsinstellingen.  

Staat uw zakelijke situatie er niet bij? Ook dan zijn er goede oplossingen. Maak een vrijblijvende afspraak. Onze in-house fiscalist kan u alles vertellen over de mogelijkheden. 

 

Vermeer Vermogensbeheer beleggen 14 KlTegenwoordig is het belangrijker dan ooit om goed na te denken over uw pensioen. Voor de combinatie prettig leven en veel vrije tijd heeft u immers geld nodig. Vermeer Vermogensbeheer is specialist in beleggen voor pensioenen. 

Of u nu als zelfstandige werkt of naar een collectiviteit voor uw bedrijf zoekt, Vermeer Vermogensbeheer heeft oplossingen op maat. Zoals bijvoorbeeld een toekomstbestendige oplossing voor uw franchisenemers. 

Ook hiervoor geldt, hoe langer uw beleggingshorizon hoe groter de mogelijkheid op aanwas van kapitaal. 

Vermeer Vermogensbeheer beleggen 25 kLeven van de rente op uw kapitaal. Een diep gekoesterde wens van velen. 

Maar met de huidige rentepercentages die de banken hanteren is dat vrijwel onmogelijk. Gelukkig is er nog een andere optie.

Leven van het rendement op uw vermogen. 

Wanneer u een groot deel van uw kapitaal bij ons belegt kunt u gaan leven van het rendement dat u maakt. Of u het gebruikt het als een aanvulling op uw huidige inkomen. U breekt dan dus niet het oorspronkelijk gestorte bedrag aan. 

Dit noemen wij bij Vermeer Vermogensbeheer:

Het Nieuwe Rentenieren.

Ineens sta je aan de top.

Je hebt alles gegeven. Je hebt het gemaakt! Dankzij jouw talent heb je bijzondere dingen bereikt. Dingen waar je vroeger alleen van durfde te dromen zijn nu jouw realiteit. Iedereen kent je, maar iedereen heeft ook een mening over je. En het meest lastige; iedereen wil iets van je, of je nu topsporter, DJ, artiest, model, designer, topmanager, influencer, media-personality, of een enorme carrièretijger bent.

Om er voor te zorgen dat je gaandeweg geen keuzes hoeft te maken die schadelijk zouden kunnen zijn voor je carrière is het van belang om je vermogen flink aan het werk te zetten. Wij snappen als geen ander dan in jouw vakgebied vaak in een relatief korte tijd het geld verdiend kan worden.

Reden te meer om heel zorgvuldig en slim met je verdiende vermogen om te gaan, zodat je nog jarenlang zorgeloos kunt (na)genieten van je successen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vertrouwelijk gesprek.

Vermeer Vermogensbeheer beleggen 6 Kl

Het is altijd verstandig goed naar kosten te kijken. Echter mag u daarbij het rendement niet uit het oog verliezen. In onze blog 'Kies niet voor de laagste beheerfee' gaan we hier verder op in. 

Een belangrijke vraag is natuurlijk wat levert het op én wat kost het?

Het verleden heeft bewezen dat de kosten die u betaald aan een vermogensbeheerder dubbel en dwars worden terugverdiend. Deze kosten bestaan enerzijds uit een beheervergoeding en anderzijds uit externe kosten.

Van de beheervergoeding, een vast percentage over het vermogen wat wij voor u beheren, betalen wij bijvoorbeeld de vergunningskosten, het toezicht en onze experts.

De externe kosten bestaan bijvoorbeeld uit BTW, transactiekosten, kosten van de beleggingsfondsen waarin wij beleggen en buitenlandse belastingen omdat wij internationaal beleggen. Deze externe kosten zijn niet hoog. We houden deze uiteraard zo laag mogelijk.

Wij vinden het belangrijk om hier transparant over te zijn. Graag leggen wij u dit verder uit in een persoonlijk gesprek.

images/foto/Vermeer_Vermogensbeheer_beleggen_23-k.jpg

Wilt u privé beleggen?

images/foto/vermeer_Vermogensbeheer_20-k.jpg

Wilt u zakelijk beleggen?

images/foto/Vermeer Vermogensbeheer beleggen 12 Kl.jpeg

Wilt u pensioen beleggen?

Vermeer Vermogensbeheer
info@vermeervermogensbeheer.nl 
Stadsring 63
3811 HN Amersfoort

Vermeer Vermogensbeheer
 
is een onderdeel van 

logo AMI