Een erfenis. Een bitterzoet woord. De aanleiding is immers minder fijn. Je hebt afscheid genomen van een dierbare.

Maar deze persoon heeft je wel bezittingen nagelaten in de hoop dat je het goed besteedt.

En over het algemeen doet de ontvanger dat ook: een zinvolle besteding.

Besteden van de erfenis

Voor iedereen is dit anders. Velen doen wel iets duurzaams met de erfenis die ze ontvangen. Ze zetten het opzij voor later, lossen een stuk van de hypotheek af of ze verbouwen bijvoorbeeld hun woning. Of maken eindelijk die wereldreis waar ze al zo lang van dromen.
Het creëren van iets tastbaars of een bijzondere gebeurtenis kan mooie herinneringen geven, en is zeker waardevol. Maar, denk eerst goed na voordat je het gaat uitgeven.

 

Beleggen van een erfenis

Wellicht kan het beleggen van de erfenis een goede invulling of alternatief zijn. Met beleggen is het historisch gezien mogelijk om rendementen te realiseren. Deze rendementen kun je toevoegen aan de beleggingsportefeuille of als eventuele aanvulling gebruiken op het levensonderhoud. Je zet dus het vermogen als het ware aan het werk om mogelijk meer vermogen te creëren.
Je kunt zo van het rendement nieuwe belevingen maken én de tastbare zaken realiseren. Zo kan het vermogen waardevast blijven of aangroeien. Hiermee kun je er op lange termijn, of later, van genieten en mooie herinneringen creëren dankzij de erflater. Een toekomstgerichte financiële aanpak.

Ga dus verstandig om met een erfenis. Er is meer mogelijk dan je denkt. Vraag onze adviseurs om mee te denken en een financieel plan te maken.
Zo geniet je langer van dit bijzondere vermogen.

 

Klik hier om contact op te nemen.

images/foto/Vermeer_Vermogensbeheer_beleggen_23-k.jpg

Wilt u privé beleggen?

images/foto/vermeer_Vermogensbeheer_20-k.jpg

Wilt u zakelijk beleggen?

images/foto/Vermeer Vermogensbeheer beleggen 12 Kl.jpeg

Wilt u pensioen beleggen?

Vermeer Vermogensbeheer
info@vermeervermogensbeheer.nl 
Stadsring 63
3811 HN Amersfoort

Vermeer Vermogensbeheer
 
is een onderdeel van 

logo AMI