Als ondernemer wil je natuurlijk iets zinnigs doen met overtollige (zakelijke) middelen. Het geld aan het werk laten zetten om te renderen. Om straks van te kunnen rentenieren of om de volgende zakelijke stap te zetten.

Het is verstandig om niet alles in het eigen bedrijf te investeren maar juist ook in andere zaken. Het is altijd goed om een deel daarvan te beleggen. Want dat kan vrij snel omgezet worden in liquiditeiten voor als het geld nodig is voor bijvoorbeeld een overname of de algemene bedrijfsvoering.
Beleggen doe je echter alleen met overtollige middelen. Geld wat je niet direct nodig hebt. Bij Vermeer Vermogensbeheer maken we daarvoor samen met jou als ondernemer een gedegen plan.

Besef wel dat je over de winst die je in de BV realiseert op jouw beleggingen vennootschapsbelasting moet betalen. Het vermogen is en blijft van de BV. Mocht je het naar privé willen overhevelen, dan kan dat. Echter pikt dan de fiscus wel weer een graantje mee.
Bij hoge rendementen is het fiscaal vaak het meest aantrekkelijk om je beleggingen privé te houden. Ook als je later het geld weer zakelijk nodig hebt. Daar zijn allerlei mogelijkheden voor. De keuze tussen privé of zakelijk beleggen is echter maatwerk, vraag ons of je fiscalist naar wat het beste bij je past.

images/foto/Vermeer_Vermogensbeheer_beleggen_23-k.jpg

Wilt u privé beleggen?

images/foto/vermeer_Vermogensbeheer_20-k.jpg

Wilt u zakelijk beleggen?

images/foto/Vermeer Vermogensbeheer beleggen 12 Kl.jpeg

Wilt u pensioen beleggen?

Vermeer Vermogensbeheer
info@vermeervermogensbeheer.nl 
Stadsring 63
3811 HN Amersfoort

Vermeer Vermogensbeheer
 
is een onderdeel van 

logo AMI