Bij Vermeer Vermogensbeheer willen we uiteraard een zo hoog mogelijk resultaat voor onze klanten. Echter houden we niet van teveel risico, vandaar dat wij hoofdzakelijk beleggen in indexfondsen en kiezen voor een wereldwijde spreiding. 

Hieronder ziet u een actueel historisch overzicht van de gerealiseerde rendementen van de door Vermeer Vermogensbeheer gehanteerde AMI MT+ aanpak ten opzichte van het gemiddelde rendement van 70 Nederlandse vermogensbeheerders.
U ziet drie kolommen. Defensief, neutraal en offensief. Dit zijn de verschillende gekozen risicoprofielen van onze klanten.

 

Vermeer Vermogensbeheer hoger rendement

 

Een eenvoudig rekenvoorbeeld ter illustratie gebaseerd op de resultaten over 2020:

Wanneer u in 2014 was begonnen te beleggen met €100.000.- in het offensieve profiel volgens het gemiddelde van de 70 vermogensbeheerders dan had uw portefeuille nu een waarde van €167.350.- gehad.
Had u hetzelfde bedrag in het offensieve profiel laten beheren volgens de AMI MT+ methode van Vermeer Vermogensbeheer, dan had u maar liefst op €269.900,- gestaan.

Een verschil van 102%. In Euro's is dat €102.550,-

Deze grote verschillen worden veroorzaakt door ons speciale beleggingsbeleid en de beschermingsconstructies die wij hanteren. In een persoonlijk gesprek leggen wij u dit graag uit.

Wilt u beginnen met beleggen of overstappen naar Vermeer Vermogensbeheer?

Neem dan contact op

images/foto/Vermeer_Vermogensbeheer_beleggen_23-k.jpg

Wilt u privé beleggen?

images/foto/vermeer_Vermogensbeheer_20-k.jpg

Wilt u zakelijk beleggen?

images/foto/Vermeer Vermogensbeheer beleggen 12 Kl.jpeg

Wilt u pensioen beleggen?

Vermeer Vermogensbeheer
info@vermeervermogensbeheer.nl 
Stadsring 63
3811 HN Amersfoort

Vermeer Vermogensbeheer
 
is een onderdeel van 

logo AMI